Zeci de şoferi au rămas fără permis de conducere săptămâna trecută, după ce au fost prinşi băuţi la volan pe şosele din judeţul Vâlcea. Alţi 8 au dosare penale pentru alcoolemie de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cadrul acţiunii, poliţiştii au aplicat peste 800 de amenzi pentru diverse alte abateri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Acţiunea poliţiştilor rutieri din Vâlcea, derulată săptămâna trecută, a avut ca scop descurajarea şoferilor care comit abateri în trafic şi identificarea celor care urcă băuţi la volan.
În doar o săptămână, poliţiştii au identificat 30 de şoferi care urcaseră băuţi la volan, aceştia fiind amendaţi contravenţional şi rămânând fără permis de conducere pentru ca au avut alcoolemie de până în 0,40 mg/l  în aerul expirat.
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Pe numele altor 8 şoferi au fost deschise dosare penale, după ce aceştia au fost identificaţi conducând, deşi aveau alcoolemie de peste 0,40 mg/l în aerul expirat.
Sâmbătă seară, poliţiştii din Vâlcea au oprit un bărbat în cazul căruia aparatul etilotest a indicat 1,34 alcoolemie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.