Pompierii din judeţul Vâlcea intervin, marţi după-amiază, pentru căutarea unui bărbat văzut în timp ce se arunca în apele râului Olăneşti, în zona unui lac de acumulare. Lucrurile acestuia au fost descoperite pe malul apei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Intervenţia autorităţilor are loc în condiţiile în care o persoană a sunat la 112, marţi după-amiază, anunţând că o persoană s-a aruncat în râul Olăneşti, în zona barajului Vlădeşti. 
 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
”De îndată, poliţiştii au demarat cu activităţi specifice de căutare, găsind astfel bunurile persoanei în zona barajului Vlădeşti, stabilind că este vorba de un bărbat de 55 de ani, din localitatea Vlădeşti”, transmit oficialii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.
 
Pompierii militari vâlceni au declanşat acţiunea de căutare-salvare, la ora transmiterii acestei ştiri aceştia intervenind cu o barcă în zona indicată de persoana care a sunat la 112. Acolo a fost trimisă şi o ambulanţă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.