Reprezentanţi ai mai multor instituţii din judeţul Vâlcea au intrat în alertă, miercuri, după ce un apel la Poliţie anunţa că un bărbat din localitatea Racoviţa ameninţă că se sinucide, din cauza unor neînţelegeri pe care le are cu soţia sa. În condiţiile în care acesta nu a fost convins, prin dialog, să renunţe la gest, poliţiştii de la Acţiuni Speciale au intervenit şi l-au scos din curte. El va fi dus la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Apelul a fost dat la Poliţia oraşului Brezoi, care a fost anunţată că o persoană din localitatea Racoviţa se află în curtea locuinţei sale şi vrea să se sinucidă.
 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
”În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Brezoi, împreună cu luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Vâlcea, care au identificat un bărbat, de 48 de ani, având asupra sa două cuţite cu care ameninţa că se va sinucide pe fondul neînţelegerilor avute cu soţia sa. După ce au încercat să îl convingă să renunţe, s-a luat hotărârea intervenţiei prompte a poliţiştilor, bărbatul fiind imoblizat şi extras din curtea locuinţei”, informează oficialii Poliţiei judeţului Vâlcea.
 
Bărbatul va fi transportat la o unitate spitalicească din municipiul Râmnicu Vâlcea, pentru a fi evaluat din punct de vedere psihiatric şi pentru a primit ajutor de specialitate.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.