Un bărbat din Bucureşti, antrenor de marţiale, este suspectat de agresiune sexuală, fiind plasat sub control judiciar de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi. Aceştia instrumentează dosarul întrucât agresiunile s-ar fi petrecut în judeţul Vâlcea, în cantonament, anchetatorii identificând, până în prezent, patru presupuse victime, toate minore, cea mai mică având vârsta de 11 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Inculpatul, în timp ce se afla pe raza localităţii Voineasa, judeţul Vâlcea, în contextul organizării unui cantonament, în seara de 01.09.2024, a exercitat acte de natură sexuală asupra unor persoane vătămate minore cu vârste de 11, 13, 15 şi 17 ani (atingeri la nivelul corpurilor victimelor şi îmbrăţişări), victimele aflându-se în îngrijirea, ocrotirea şi paza inculpatului, acesta abuzând totodată de poziţia sa recunoscută de încredere şi autoritate asupra victimelor”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi. 
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Ancheta în acest caz a pornit, potrivit unor surse locale, de la sesizarea depusă de tatăl uneia dintre presupusele victime. 
 
Marţi, bărbatul a fost dus la audieri şi plasat sub control judiciar până în 30 octombrie. Iniţial, acesta fusese reţinut pentru 24 de ore. El este instructor la un club sportiv din Bucureşti şi se afla în cantonament la o pensiune din Voineasa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.