Incendiul de pe platforma Oltchim este nestins, sâmbătă, după mai bine de 24 de ore, iar pompierii intervin în continuare după ce au constatat că mai multe focare ard mocnit în profunzimea stratului de deşeuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”La această oră, la depozitul de deşeuri de pe platforma Oltchim din municipiul Râmnicu Vâlcea, există şase focare fumegânde, fără flacără. La faţa locului acţionează echipajele din cadrul Detaşamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială pentru muncă operativă”, a transmis ISU Vâlcea. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”În urma efectuării recunoaşterii la depozitul de deşeuri s-a constatat existenţa mai multor focare ce ard mocnit în profunzimea stratului de deşeuri. Se intervine pentru lichidarea focarelor cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Rm.Vâlcea”, a transmis, sâmbătă, ISU Vâlcea.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Sursa citată a precizat că incendiul nu este lichidat.

Pompierii intervin încă de vineri dimineaţă pentru stingerea unui incendiu izbucnit pe platforma Oltchim, unde ard deseuri de mase plastice.

Incendiul s-a manifestat cu flacără şi degajare de fum la deşeuri mase plastice pe o suprafaţă de circa 700 metri pătraţi pe un strat de aproximativ 20 metri înălţime.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.