Ursul care, marţi după-amiază, a atacat o turistă pe care ucis-o, pe un traseu din Masivul Bucegi, a fost împuşcat. Decizia a fost luată în condiţiile în care animalul i-a atacat de mai multe ori pe salvatorii care încearcă recuperarea cadavrului tinerei de 19 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE:  Anchetatorii au deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă. 
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
Fata avea 19 ani, era din Iaşi, dar locuia în Bucureşti. 
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: Echipa de intervenţie constituită în baza legislaţiei în vigoare a omorât ursul care, marţi după-amiază, a atacat şi târât în pădure o tânără de 19 ani al cărei trup neînsufleţit a fost găsit, sfâşiat, într-o prăpastie de pe marginea traseului Jepii Mici au declarat pentru News.ro oficiali ai Inspectoratului de Jandarmi Prahova. 
 
Decizia de eliminare a ursului a fost luată în condiţiile în care animalul i-a atacat în mai multe rânduri pe salvatorii care au coborât în prăpastie pentru a recupera cadavrul tinerei ucise de animal. 
 
Marţi seară, Salvamont Prahova a anunţat că misiunea de recuperare a trupului tinerei s-a încheiat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.