Traficul feroviar a fost întrerupt joi, între Lainici şi Pietrele Albe, în judeţul Gorj, după ce un tren de marfă s-a defectat. Trei trenuri de călători au staţionat în gări şi vor avea întârzieri la sosire.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: ”Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că circulaţia trenurilor a fost reluată între staţiile LAINICI - PIETRELE ALBE.  Menţionăm faptul că, în intervalul orar 08:42 - 09:40, circulaţia feroviară a fost închisă pe linia simplă Lainici - Pietrele Albe, din cauza defectării unui tren de marfă, în linie curentă, la km 104+800. Trenul de marfă, care aparţine operatorului naţional - SNTFM -, efectua un transport pe relaţia Brazi - Arad şi are în compunere 37 de vagoane încărcate”, a transmism compania.

Până la sosirea locomotivei de ajutor, necesară retragerii garniturii de marfă din linie curentă, trenurile de călători IR 1824, care circulă în relaţia Deva - Bucureşti Nord, R 2083, care circulă în relaţia Craiova - Petroşani şi R 2082, care circulă în relaţia Petroşani - Craiova au staţionat temporar în gările Lainici, Strâmbuţa, respectiv Pietrele Albe, acestea urmând să ajungă la destinaţie cu întârzieri de 30 - 35 de minute.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Circulaţia feroviară este închisă la această oră pe linia simplă Lainici - Pietrele Albe, din cauza defectării unui tren de marfă, în linie curentă, la km 104+800”, anunţă Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA.
 
Trenul de marfă, care aparţine operatorului naţional - SNTFM -, efectua un transport pe relaţia Brazi - Arad şi are în compunere 37 de vagoane încărcate.
 
Până la sosirea locomotivei de ajutor, necesară pentru retragerea garniturii de marfă din linie curentă, trenurile de călători IR 1824, care circulă în relaţia Deva - Bucureşti Nord, R 2083, care circulă în relaţia Craiova - Petroşani şi R 2082, care circulă în relaţia Petroşani - Craiova staţionează temporar în gările Lainici, Strâmbuţa, respectiv Pietrele Albe.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.