Autorităţile au emis vineri noaptea mesaj RO-Alert pentru zona de nord a judeţului Tulcea prin care populaţia a fost informată că există posibilitatea căderii unor obiecte, după ce structurile cu rol de apărare din cadrul MApN au identificat drone care se apropiau de teritoriul naţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”În cursul nopţii trecute, la ora 01:00, a fost emis un mesaj RO-Alert pentru zona de Nord a judeţului Tulcea prin care populaţia a fost informată ca există posibilitatea căderii unor obiecte pe teritoriul naţional. Acest mesaj a fost emis după ce structurile cu rol de apărare din cadrul MApN au identificat drone care se apropiau de teritoriul naţional”, anunţă vineri dimineaţă ISU.
Localităţile din judeţul Tulcea în care a fost emis mesajul ro-alert sunt: Jijila, Grindu, Văcăreni, Luncaviţa, Isaccea, Niculiţel, Somova, Tulcea, Ceatalchioi, Nufăru, Frecăţei, Hamcearca, Maliuc, Pardina, Chilia Veche, C A Rosetti, Sulina.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
Alarma aeriană a încetat la ora 01:43, iar în dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „DELTA” al judeţului Tulcea nu au fost înregistrate apeluri la numărul unic de urgenţă 112. 
 
ISU precizează că aceste mesaje au rolul de informare a cetăţenilor privind măsurile pe care le poate lua pentru siguranţa lor. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.