O maşină a căzut, miercuri, într-o groapă formată în asfalt, în Sectorul 6 al Capitalei. Proprietara maşinii şi copilul ei de 5 ani erau lângă vehicul. Incidentul s-a produs la trecerea unui utilaj de salubrizare. Primăria Sector 6 a transmis că evenimentul a avut loc pe calea de acces din Strada Regiei nr. 2, care este teren privat şi se află în proprietatea unei societăţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

UPDATE: Poliţia Capitalei a revenit şi a precizat că locul în care a avut loc incidentul din Sectorul 6 reprezintă calea de acces spre clădirea unde îşi desfăşoară activitatea o unitate de învăţământ.

”De asemenea, precizăm faptul că întreaga zonă reprezintă o proprietate a unei societăţi private, care aparţine unei foste fabrici de tutun”, a transmis sursa citată. 
Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

UPDATE: Primăria Sector 6 susţine că incidentul nu s-a produs în curtea unei instituţii de învăţământ.

”Dezminţim informaţia că surparea s-a petrecut în curtea unei instituţii de învăţământ. Incidentul a avut loc pe calea de acces din Strada Regiei nr. 2, care este teren privat şi se află în proprietatea unei societăţi. Înainte de '89, aici a funcţionat Fabrica de Ţigarete”, a transmis, miercuri, Primăria Sector 6.

Instituţia precizează că terenul s-a surpat deasupra unei conducte de utilităţi, unde au avut loc lucrări de-a lungul timpului, din cauza greutăţii cumulate a maşinii parcate şi a autoutilitarei, care aparţine unei firme de salubrizare, oprite pentru a ridica gunoiul.

”Primăria Sectorului 6 nu are şi nu a avut lucrări în zonă. Reţelele de utilităţi sunt administrate de către Primăria Municipiului Bucureşti”, a mai transmis sursa citată. 

UPDATE: ISU Bucureşti-Ilfov intervine la locul incidentului.

”Intervenim pentru asigurarea zonei la un eveniment produs pe Şoseaua Orhideelor din Capitală. În eveniment sunt implicate un autoturism parcat şi o autoutilitară care era în trecere prin zonă în momentul surpării pavajului. Trei persoane implicate: şoferul autoutilitarei şi alte două persoane din autoturismul parcat”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov.

Pompierii precizează că toate persoanele s-au autoevacuat.

”Cele două persoane din autoturism au fost asistate medical la faţa locului de către echipajul medical, refuzând transportul la spital”,a  mai transmis sursa citată. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Astăzi, 9 octombrie 2024, în jurul orei 08.30, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Secţia 20 Poliţie au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că un autoturism ar fi căzut într-o groapă formată în urma surpării asfaltului, în curtea unei unităţi de învăţământ, din Sectorul 6. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei 20 Poliţie care au constatat faptul că cele sesizate se confirmă”, a transmis, miercuri, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a rpecizat că maşina se afla staţionată, iar în momentul în care ar fi trecut o autoutilitară de salubrizare, asfaltul ar fi cedat.

”Menţionăm faptul că, proprietarul maşinii, o femeie în vârstă de 43 de ani şi copilul acesteia, în vârstă de 5 ani, se aflau lângă autovehicul în momentul producerii incidentului. La faţa locului au sosit şi echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, reprezentanţi ai Serviciului Disciplină în Construcţii Sector 6, dar şi reprezentanţi ai Primăriei Sectorului 6 şi un echipaj SMURD, care i-a acordat femeii îngrijiri medicale”, a mai transmis sursa citată.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţia 20 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.