Pompierii intervin, vineri după-amiază, pentru salvarea a două fete de 13 şi 15 ani şi a unei femei de 38 de ani care au intrat la scăldat în râul Timiş şi nu au mai fost văzute. Toate trei au fost găsite de apropiaţi, fiind aduse la mal. Femeia nu a putut fi salvată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”La data de 9 august a.c., în jurul orei 15:57, poliţiştii oraşului Recaş au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 38 de ani şi 2 minore, în vârstă de 13 şi 15 ani ar fi fost la scăldat în râul Timiş, în apropierea localităţii Bazoşu Vechi, iar acestea nu ar mai fi ieşit la suprafaţă. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, acestea fiind găsite de către apropiaţii familiei cu care se aflau şi aduse la mal”, a transnis IPJ Timiş.

Sursa citată a precizat că femeia în vârstă de 38 ani a decedat.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

”În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a mai transmis Poliţia.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Astăzi, 09 august, în jurul orei 16:00, pompierii militari timişeni au fost alertaţi cu privire la două persoane posibil înecate în râul Timiş, pe raza localităţii Bazoş. Au fost alertate toate subunităţile de intervenţie ale inspectoratului şi la faţa locului intervin în misiunea de căutare-salvare 20 pompieri cu 7 bărci, precum şi 2 scafandri, şi două ambulanţe SAJ, dintre care una cu medic”, a transmis, vineri, ISU Timiş.

Pompierii au transmis şi o serie de recomandări pentru a evita pericolul de înec:

  1. nu intraţi în apă după ce aţi consumat alcool;
  2. nu intraţi în apă pe timp de noapte;
  3. nu intraţi în apa rece după expunere la soare;
  4. nu săriţi în apă de pe platforme, poduri sau alte construcţii;
  5. nu lăsaţi copiii nesupravegheaţi în apă sau în împrejurimi;
  6. scăldaţi-vă doar în locurile special amenajate în acest sens;
  7. nu vă scăldaţi în râuri, lacuri, canale de irigaţii ale râurilor, sau alte cursuri de apă unde malurile sunt abrupte, curenţii sunt foarte puternici, albiile nămoloase sau pline cu plante, pietre, crengi şi trunchiuri de copaci.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.