Pompierii din Bacău intervin, duminică, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins căminul cultural din satul Galbeni. Focul se manifestă generalizat la acoperiş. 20 de persoane s-au autoevacuat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

UPDATE: ”În urma recunoaşterii, s-a constatat faptul că incendiul se manifestă generalizat, la nivelul acoperişului, pe o suprafaţă de aproximativ 400 mp, cu posibilitate de extindere la vecinătăţi. Nu sunt victime implicate. Din cămin s-au autoevacuat 20 de persoane”, a transmis ISU Bacău. 

Pentru optimizarea acţiunii de răspuns, a fost activată şi grupa operativă a inspectoratului. De asemenea, la locul indicat acţionează şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Nicolae Bălcescu.
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
 
În prezent echipajele operative acţionează pentru localizarea şi lichidarea incendiului.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”În urmă cu câteva momente, pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău au fost solicitaţi să intervină în comuna Nicolae Bălcescu, sat Galbeni, în urma unui apel primit pe SNUAU 112 care anunţa producerea unui incendiu la căminul cultural”, anunţă ISU Bacău.

Sursa citată a precizat că la locul solicitării, s-au deplasat de urgenţă 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoplatformă şi o ambulanţă SMURD.

De asemenea, la locul evenimentului se deplasează comandantul Detaşamentului Bacău, cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.