Un autoturism în care se aflau cinci persoane a căzut, luni dimineaţă, într-o prăpastie de pe marginea DN 11B, în Pasul Caşin din judeţul Harghita. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale, alături de salvamontişti, Ambulanţă, fiind alertat şi elicopterul SMURD. O persoană a fost găsită moartă, o alta fiind încarcerată. Celelalte trei persoane sunt conştiente şi cooperante. Persoana încarcerată a fost preluată de elicopterul SMURD pentru a fi transportată la spital, celelalte trei victime fiind duse la unitatea medicală de echipaje SMURD şi SAJ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
UPDATE - Potrivit ISU Harghita, persoana extrasă din autoturism a fost preluată şi transportată, de către elicopterul SMURD, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Miercurea Ciuc, pentru îngrijiri medicale de specialitate. Şi celelalte 3 victime au fost preluate şi transportate la spital, de către echipajele SMURD şi SAJ.
 
FOTO: ISU Harghita
FOTO: ISU Harghita
 
UPDATE - ”La sosirea forţelor de intervenţie, la faţa locului au fost găsite 5 persoane: din nefericire, 1 persoană decedată, 1 persoană încarcerată, iar alte 3 conştiente, cooperante şi neîncarcerate. Pompierii acţionează pentru extragerea persoanei încarcerate din autoturism, iar celelalte persoane sunt evaluate la faţa locului de către echipajele medicale”, a transmis ISU Harghita.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - ”În această dimineaţă, în jurul orei 10:00, dispeceratul integrat ISU-SAJ a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 11B, pasul Caşin/Nyerges, în urma căruia un autoturism, în care se aflau cinci persoane, a căzut într-o prăpastie”, a anunţat, luni, ISU Harghita.
 
La locul solicitării au fost alocate mai multe resurse din cadrul Detaşamentului de Pompieri Miercurea Ciuc: o autospecială de primă intervenţie şi hidroperforare, o autospecială de descarcerare, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, o ambulanţă SMURD, fiind alertat şi elicopterul SMURD.
 
În sprijin, s-au deplasat echipaje Salvamont, SVSU Cozmeni şi SAJ cu medic.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.