Trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier în care au fost implicate două autovehicule, produs luni pe A1 Bucureşti-Piteşti, pe sensul spre Capitală. Unul dintre autovehicuile a fost găsit răsturnat pe o parte, în afara carosabilului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - ”La data de 29 iulie a.c., ora 07.50, pe autostrada A1, la kilometrul 27, în localitatea Ulmi, judeţul Giurgiu, a avut loc un eveniment rutier, soldat cu rănirea a trei persoane. Din primele cercetări, a reieşit faptul că, o femeie, de 47 de ani, din judeţul Ilfov, în timp ce conducea un autoturism, pe autostrada A1, la kilometrul 27, ar fi întrat in coliziune cu un alt autoturism, condus de către un bărbat, de 55 de ani, din localitatea Zătreni, judeţul Vâlcea”, anunţă IPJ Giurgiu.
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
În urma producerii evenimentului rutier, au fost rănite trei persoane, cu vârste cuprinse între 17 şi 67 de ani, fiind transportate la o unitate spitalicească din municipiul Bucureşti, pentru acordarea de îngrijiri medicale. 
 
Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0, cercetările fiind continuate de către poliţişti.
ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier produs, în această dimineaţă, pe A1 Bucureşti-Piteşti, la km 27. Evenimentul a avut loc pe sensul de mers spre capitală, fiind implicate două autoturisme. Ambele maşini se aflau în afara părţii carosabile, una dintre acestea fiind găsită răsturnată de o parte, în vegetaţia de pe marginea drumului”, anunţă ISU Giurgiu..
 
La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal, cu două autospeciale de stingere dotate cu modul de descarcerare, două ambulanţe SMURD şi SAJ. În sprijin, a fost solicitat şi elicopterul SMURD.
 
Persoanele rănite se aflau în acelaşi autoturism si au fost transportate la spital. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 17 ani, o femeie de 47 de ani şi una de aproximativ 67 de ani.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.