O femeie de 29 de ani din Bucureşti a fost reţinută, miercuri, sub acuzaţia de ultraj, fiind acuzată că ar fi muşcat mai multe persoane, inclusiv doi poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

UPDATE: ”La data de 19 iunie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 5 Poliţie au fost sesizaţi prin apel 112, în jurul orei 21:30, de către un bărbat, cu privire la faptul că, la o adresă din Sectorul 1, mai multe persoane sunt agresate de către  o femeie care locuieşte la un imobil învecinat. Deplasându-se cu operativitate la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă”, a transmis, miercuri seară, Poliţia Capitalei. 

Surs acitată a precizat că, în urma cercetărilor, s-a stabilit că un bărbat în vârstă de 51 de ani, împreună cu o femeie, în vârstă de 50 de ani, ar fi fost agresaţi fizic de o femeie în vârstă de 29 de ani. 

”Totodată, în momentul în care cele două persoane au încercat să se întoarcă în imobilul în care locuiesc, bănuita le-ar fi provocat mai multe distrugeri, intrând în curtea imobilului respectiv. De asemenea, bănuita şi-ar fi agresat fizic fiica în vârstă de 10 ani. 
Femeia, în vârstă de 29 de ani, a fost identificată şi depistată în zona în care a avut loc evenimentul, iar în momentul în care i-a văzut pe poliţişti, a devenit agresivă, provocandu-şi autovătămări”, a mai transmis sursa citată. 
 
Potrivit poliiştilor, ”având în vedere starea femeii şi faptul că se manifesta violent, atât cu privire la propria persoană, cât şi la adresa poliţiştilor, s-a procedat la imobilizarea acesteia, moment în care doi poliţişti din cadrul Secţiei 5 au fost agresaţi fizic, prin aceea că au fost muşcaţi la nivelul mâinilor de către persoana în cauză”. 
 
”Toate persoanele vătămate au fost conduse la spital, în vederea acordării îngrijirilor medicale. De altfel, bănuita a fost condusă la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate”, a mai transmis Poliţia. 
 
Instituţia explică fapptul că, atunci când starea de sănătate a permis, la data 26 iunie 2024, femeia de 29 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată în faţă instanţei cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.
 
Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, împreună cu poliţişti din cadrul Secţiei 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, violenţă în familie, lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu, distrugere şi ultraj.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Potrivit www.stirileprotv.ro, incidentul s-a petrecut în urmă cu o săptămână, în Bucureşti. Vecinii femeii au sunat a 112, întrucât aceasta se manifesta violent.

Când au ajuns la faţa locului, doi poliţişti ar fi fost muşcaţi de femeia de 29 de ani, la fel şi două persoane din familia vecinilor care au sunat la 112.

Patru persoane au ajuns la Institutul Matei Balş din Bucureşti în urma incidentului, medicii prelevând analize pentru a se asigura că persoanele muşcate nu au fost infectate cu vreo boală.

Miercuri, femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, sub acuzaţia de ultraj, iar procurorii cer arestarea ei preventivă.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.