Un grav accident rutier a avut loc, duminică la prânz, pe drumul naţional 1, în judeţul Braşov, unde două autoturisme s-au ciocnit frontal. O persoană a fost declarată decedată, o alta se afla în stop cradio-respirator, iar medicii i-au făcut manevre de resuscitare, însă în final au declarat decesul. Alte cinci persoane, între care doi copii, sunt rănite. Traficul rutier este blocat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
UPDATE - Cadrele medicale au declarat decesul victimei aflate în stop cardio-respirator, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov. Acesteia i s-au făcut manevre de resuscitare, însă fără rezultat.
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
ŞTIREA INIŢIALĂ - Evenimentul rutier, în care au fost implicate două autoturisme care s-au ciocnit frontal, a avut loc DN 1 Braşov - Şercaia, în afara localităţii Vlădeni, judeţul Braşov.
 
În urma impactului violent, au rezultat şapte victime, dintre care cinci adulţi şi doi copii.
 
Una dintre victime, un adult, a fost declarată decedată, alta se află în cardio-respirator, iar la ora transmiterii acestei ştiri medicii îi fac manevre de resuscitare.
 
Copiii răniţi sunt conştienţi şi au escoriaţii minore, iar trei adulţi conştienţi, cooperanţi, au suferit diferite traumatisme, transmite ISU Braşov.
 
Acolo intervin o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi şase autosanitare, trei de la SMURD şi trei de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Braşov.
 
Victimele vor fi transportate la spital pentru investigaţii de specialitate.
 
În urma accidentului, traficul este blocat. Poliţia face cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii impactului frontal.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.