Poliţia Capitalei a deschis, luni, un dosar de cercetare penală pentru ”folosirea funcţiei în scop sexual”, după acuzaţiile aduse profesorului Alfred Bulai de la SNSPA. După verificări vor fi dispuse măsuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Surse din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, care desfăşoară cercetări în contextul acuzaţiilor care îl vizează pe profesorul Albert Bulai, afirmă că, înainte de orice audiere în cadrul acestui dosar, trebuie lămurite, în primă fază, aspecte precum: data comiterii presupuselor fapte, locul comiterii presupuselor fapte, calitatea făptuitorului.
Noi date oficiale în acest caz ar putea fi date publicităţii marţi, precizează sursele citate.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

ŞTIREA INIŢIALĂ - Poliţia Capitalei anunţă, luni, că a demarat verificări care-l vizează pe profesorul Alfred Bulai de la SNSPA.

”Poliţiştii Capitalei au demarat investigaţiile, faţă de persoana în cauză urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun. Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de folosirea funcţiei în scop sexual, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1”, a precizat sursa citată.

SNSPA anunţă primele măsuri după acuzaţiile lansate de mai multe foste studente la adresa profesorului Alfred Bulai, instituţia de învăţământ precizând că are o toleranţă zero pentru orice formă de hărţuire, discriminare sau abuz.

Comisia de etică a SNSPA anchetează situaţia creată, pe durata analizei, Alfred Bulai urmând să fie retras din poziţia de director al Departamentului de Sociologie, iar participarea la activităţile didactice să-i fie suspendată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.