Doi jandarmi din Teleorman au observat o maşină care circula prin Turnu Măgurele şi pe plafonul căreia erau urcaţi doi bărbaţi, unul având o armă de tip airsoft, pe care o îndrepta către trecători. Jandarmii au cerut sprijin şi i-au urmărit pe cei din maşină, însă aceştia au încercat să fugă, fiind însă prinşi de poliţişti în scurt timp. Poliţia judeţeană Teleorman anunţă că, în urma apariţiei imaginilor cu cei doi bărbaţi, poliţiştii i-au identificat şi sancţionat pe aceştia. Conform poliţiştilor, arma pe care unul dintre ei o avea sasupra sa este o jucărie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
UPDATE - ”În ziua de 28 mai a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat din municipiul Turnu Măgurele cu privire la faptul că un autoturism se deplasează prin oraş având un bărbat pe plafon. În scurt timp, poliţistii au reuşit să identifice şi să scoată din trafic autoturismul, fiind identificaţi cei doi bărbaţi, ocupanţi ai acestuia, totodată stabilindu-se faptul că arma găsită asupra lor era de fapt de jucărie”, transmit oficialii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman.
 
Cei doi bărbaţi au fost amendaţi contravenţional pentru că au pus în pericol siguranţa participanţilor la trafic, inclusiv pe a lor, dar şi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice prin strigăte şi larmă şi ameninţări cu acte de violenţă, valoarea sancţiunilor fiind de 5.500 de lei.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit Jandarmeriei Române, doi jandarmi aflaţi în timpul liber, soţ şi soţie, de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Teleorman au observat, marţi, în jurul orei 19.00, un autovehicul care circula prin municipiul Turnu Măgurele, iar pe plafon erau urcaţi doi bărbaţi, unul dintre ei având o armă de tip airsoft, pe care o îndrepta către cetăţeni.
 
”Având în vedere pericolul în care se aflau ceilalţi participanţi la trafic, colegii noştri au luat decizia de a nu-i pierde din raza vizuală, au apelat numărul unic de urgenţă 112 pentru a solicita sprijin şi totodată au transmis detalii despre zona unde se deplasează. Când şi-au dat seama că sunt urmăriţi de colegii noştri, cei doi bărbaţi au fugit, dar au fost găsiţi în scurt timp de poliţişti şi conduşi la secţie, în vederea sancţionării conform prevederilor legale în vigoare”, a transmis sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.