Pompierii au intervenit, luni, pentru salvarea unei persoane care a fost surprinsă de un mal de pământ, în timp ce lucra la o fântână, în judeţul Buzău. În urma intervenţiei a fost scos un băebat de 36 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Cu eforturi susţinute, salvatorii buzoieni au reuşit extragerea victimei, un bărbat în vârstă de 36 ani. Persoana, care era acoperită în totalitate de pământ, a fost recuperată în siguranţă de colegii noştri, este conştientă şi cooperantă”, a transmis ISU Buzău. 

Victima a fost preluată de echipajul medical pentru investigaţii.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Pompierii buzoieni intervin în localitatea Marunţisu pentru degajarea unei persoane surprinsă sub un mal de pământ,  în timp ce efectua lucrări la o fântână. La faţa locului au fost alocate 1 autospecială de stingere, 1 ambulanţă SMURD şi 1 container multirisc”, anunţă, luni, ISU Buzău.

Sursa citată a precizat că, în acest moment, pompierii executa săpături pentru extragerea persoanei.

”Din informaţiile primite pana la acest moment, nu a fost stabilit contactul cu aceasta”, a mai transmis sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.