Cinci persoane au fost rănite într-un accident rutier produs, luni dimineaţă, pe DN2-E85, în afara localităţii Potârnicheşti din judeţul Buzău. Doi dintre răniţi sunt în stare gravă. Unul dintre răniţi, şoferul de 19 ani al autovehiculului implicat, a decedat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
UPDATE - Conform IPJ Buzău, şoferul de 19 ani aflat la volanul autoturismului care s-a răsturnat pe DN2-E85  după ce a pierdut controlul direcţiei a decedat. Celelalte patru persoane aflate în autoturism au vârste între 14 şi 45 de ani.
ŞTIRILE ZILEI - Potrivit IPJ Buzău, traficul este blocat pe un sens de mers şi se circulă dirijat pe DN2E85, la ieşire din Potârnicheşti spre Râmnicu Sărat, după ce un autoturism cu cinci persoane la bord s-a răsturnat în afara părţi carosabile.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
Purtătorul de cuvânt al SJU Buzău, Adriana Bunilă, a precizat că la U.P.U.-SMURD au fost transportate 5 victime.
Două dintre acestea se află în stare grav: una este in comă şi o alta a suferit un traumatism cranio-cerebral sever.
Celelalte trei victime sunt în investigaţii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.