Un copil de 9 ani a murit şi unul de 7 ani a fost rănit, duminică seară, într-un accident rutier produs în parcarea exterioară a Parcului Pantelimon din Bucureşti. Şoferul a fugit. El a fpst identificat, fiind un adolescent de 16 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Surse judiciare au declarat, pentru News.ro, că şoferul a fost identificat. 

Este vorba despre un adolescent de 16 ani care a fost testat cu alcooltest şi cu DrugTest, ambele rezultate fiind negative.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Astăzi, 28 iulie a.c., în jurul orei 19.30, prin apel 112, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier pe Şos. Gării Căţelu, în parcarea exterioară a Parcului Pantelimon, în care a fost implicat un autovehicul şi doi pietoni. După producerea accidentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fără încuviinţarea poliţiei sau a procurorului care efectuează cercetarea locului faptei”, a transmis, duminică seară, Brugada Rutieră a Capitalei.

Sursa citată a precizat că, în urma accidentului, s-a intervenit pentru aplicarea manevrelor de resuscitare asupra unuia dintre pietoni, copil în vârstă de 9 ani, însă din nefericire medicii au constatat decesul acestuia.

”De asemenea, a doua victimă, un copil în vârstă de 7 ani, a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a mai transmis sursa citată.

Poliţiştii fac cercetări pentru identificarea conducătorului autovehiculului care a părăsit locul producerii accidentului. Şoferul este căutat, iar poliţiştii ncearcă să stabilească cum s-a produs accidentul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.