Două persoane - o femeie şi o fetiţă de trei ani - au murit şi alte două - un bărbat şi un copil de şase ani - au fost rănite, sâmbătă seară, după ce un autoturism a lovit remorca nesemnalizată a unui tractor, apoi a ricoşat în altă maşină, pe drumul E584, în judeţul Brăila. Traficul este complet blocat în urma accidentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
UPDATE - ”Din primele date, a rezultat faptul că un bărbat din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe DE 584, la ieşire din oraşul Însurăţei către localitatea Bărăganu, ar fi lovit o remorcă nesemnalizată a unui tractor care se deplasa pe acelaşi sens de mers, ulterior ricoşând într-un vehicul ce se deplasa pe sensul opus de mers. În urma evenimentului a rezultat decesul unei femei, în vârstă de 38 de ani, şi al unei minore, în vârstă de 3 ani”, a precizat IPJ Brăila.
 
Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
De asemenea, a rezultat au fost răniţi un copil de 6 ani şi un bărbat care se afla în remorcă, aceştia fiind transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. 
 
Şoferii celor două vehicule au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero. 
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Accidentul s-a produs pe drumul european E 584, la ieşirea din oraşul Însurăţei către localitatea Bărăganu, fiind implicate un tractor şi un alt autovehicul.
 
”Din primele date, în urma evenimentul a rezultat decesul a două persoane şi vătămarea corporală a altor două”, a transmis IPJ Brăila.
 
În urma accidentului, traficul este blocat în totalitate.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.