Un bărbat de 53 de ani a murit, luni, după ce a fost prins sub un mal de pământ, la Bistriţa, el fiind acoperit până în zona toracelui. Victima a fost scoasă de pompieri în scurt timp şi i s-au făcut manevre de resuscitare, însă acestea nu au avut rezultat. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, fiind sesizat şi Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM), pentru a face verificări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - ”Din primele verificări efectuate la faţa locului a reieşit faptul că un bărbat de 53 de ani din Bistriţa, în timp ce efectua lucrări în apropierea unui drum public, ar fi fost surprins de un mal de pământ. Din nefericire, bărbatul a decedat. În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând a fi stabilite cauza şi împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul. Totodată, va fi dispusă necropsia care va stabili cu exactitate cauza decesului”, a transmis IPJ Bistriţa-Năsăud.

De asemenea, a fost sesizat şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Bistriţa-Năsăud, pentru efectuarea de verificări de specialitate.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

ŞTIREA INIŢIALĂ - Accidentul s-a produs pe strada Tărpiului din Bistriţa, unde un bărbat a fost surprins de un mal de pământ. 

Potrivit ISU Bistriţa-Năsăud, la locul solicitării au fost direcţionate de urgenţă un echipaj de descarcerare grea, containerul Multirisc, o autospecială de stingere pentru transport personal şi o autospecială cu materiale şi accesorii specifice, necesare în astfel de misiuni de extragere a persoanelor din medii ostile vieţii.

”Bărbatul în vârstă de aproximativ 53 de ani a fost surprins de un mal de pământ până la nivelul toracelui. A fost găsit inconştient de către echipajele de intervenţie şi extras prin proceduri specifice, în mai puţin de 15 minute.A fost predat echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD care a început imediat aplicarea protocolului de resuscitare. Din păcate, organismului bărbatului nu a răspuns manevrelor aplicate, medicul fiind nevoit să îi declare decesul la locul solicitării”, a transmis sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.