Un bărbat cu capul acoperit a intrat, joi seară, în sediul unei unităţi bancare din Iaşi, ameninţând angajaţii cu un obiect care părea a fi un pistol şi cerându-le bani. Suspectul nu a reuşit să găsească bani şi a fugit, fiind căutat de poliţişti. În urma incidentului nu au fost persoane rănite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”În seara de 26.09.2024, in jurul orei 18.05, poliţiştii din Iaşi au fost sesizaţi prin apel 112 de către sediul central al unei unităţi bancare despre faptul că, la ora 17:20, într-o sucursală din municipiul Iaşi ar fi intrat o persoană necunoscută, deghizată, având asupra sa un obiect ce părea pistol, cu care a ameninţat angajaţii care se aflau în sediu şi le-a cerut bani”, a transmis IPJ Iaşi.

Persoana nu a sustras nicio sumă de bani, iar la scurt timp a plecat din sediul băncii.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

În urma incidentului, nu a fost rănită nicio persoană.

”În cauză, s-a constituit o echipa operativă complexă, formată din poliţişti din cadrul Serviciului  de Investigaţii Criminale şi Poliţiei Municipiului Iaşi, care efectuează cercetări în vederea identificării persoanei şi pentru stabilirea situaţiei de fapt”, a adăugat IPJ.

Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre o sucursală bancară din cartierul Alexandru cel Bun din Iaşi, în care la acel moment se aflau trei angajaţi care au fost ameninţaţi.

Sursele citate afirmă că angajaţii nu au apăsat butonul de panică şi nici nu au sunat la 112, anunţând doar sediul central de la Bucureşti al băncii, care a sesizat autoritatăţile după aproape o oră de la producerea incidentului.

Bărbatul avea capul acoperit, iar potrivit poliţiştilor avea în mână un obiect ce părea un pistol.

Au fost luate amprente din sediul băncii, fiind totodată preluate imagini de pe camerele de supraveghere existente în interiorul sucursalei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.