Pompierii din Alba intervin, sâmbătă, pentru recuperarea a două persoane blocate într-un autoturism care s-a răsturnat într-o râpă, pe marginea drumului naţional 75. În maşină se aflau patru persoane, iar două dintre acestea s-au autoevacuat, celelalte două fiind inconştiente. Intervenţia este una dificilă din cauza terenului accidentat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Poliţia judeţeană Alba informează că cele două victime au fost declarate decedate. Este vorba despre două femei cu vârste de 87 de ani, respectiv 90 de ani, din judeţul Mureş.
Şoferul autoturismului răsturnat, un bărbat în vârstă de 72 de ani, şi o femeie în vârstă de 67 de ani, au fost răniţi uşor.
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Accidentul a avut loc pe DN 75, pe raza localităţii Muncelu din judeţul Alba. Ajunse la locul evenimentului, echipajele de intervenţie au constatat că un autoturism s-a răsturnat într-o râpă. Două persoane au reuşit să iasă din maşină, alte două fiind blocate şi inconştiente.
Intervenţia este una dificilă, pompierii acţionând pentru stabilizarea autoturismului şi evacuarea persoanelor încarcerate. Cei doi au fost scoşi din autoturism şi sunt în stop cardio-respirator, paramedicii făcând manevre de resuscitare.
La locul accidentului traficul rutier este îngreunat, anunţă Poliţia Alba.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.