Un agent de pază de la un magazin din Constanţa a fost înjunghiat, joi seară, fiind transportat la spital, unded a refuzat îngrijirile medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”În urma cercetărilor efectuate a rezultat că agresiunea fizică s-ar fi produs pe fondul unui conflict spontan pe care agentul de pază l-ar fi avut cu un bărbat, de 27 de ani, şi o femeie, de 34 de ani. Agentul de pază ar fi fost agresat fizic de femeia respectivă, care i-ar fi provocat o rană superficială, în zona urechii, cu un obiect tăietor înţepător”, a transmis IPJ Constanţa.

Sursa citată a precizat că agentul de pază a fost transportat la spital, unde a refuzat acordarea de îngrijiri medicale.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Până în momentul de faţă, aceasta nu a depus plângere. În  cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe”, a mai transmis sursa citată.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”La data de 27 iunie a.c., în jurul orei 20.00, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa – Secţia 2 Poliţie au fost sesizaţi cu privire la faptul că agentul de pază al unui magazin din zona Tomis 3 ar fi fost agresat fizic. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, agentul de pază prezentând leziuni ce ar fi fost provocate cu un obiect tăietor – înţepător”, a transmis, joi seară, IPJ Constanţa.

Sursa citată a precizat că bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost identificat şi se află acum în custodia poliţiştilor.

Cercetările în acest caz sunt în curs de desfăşurare, în vederea stabilirii împrejurărilor comiterii faptei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.