Un bărbat din judeul Argeş şi-a ucus, luni seasră, tatăl, incidentul oetrecându-se în comuna Dărmăneşti. Suspectul a fugit, fiind căutat de mai multe echipaje în zona împădurită din preajmă. A fost descoperit la un kilometru de casă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În seara zilei de 01 iulie a.c., în jurul orei 22:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au fost sesizaţi prin Serviciul Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112 cu privire la o stare conflictuală, pe raza comunei Dârmăneşti, în urma căreia tatăl ar fi fost lovit de fiul acestuia. La faţa locului au fost direcţionaţi poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Stâlpeni, precum şi un echipaj medical”, a transmis, luni seară, IPJ Argeş.

Bărbatul, de 60 de ani, a suferit mai multe răni şi nu a putut fi salvat de medici,

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Până la sosirea poliţiştilor, persoana bănuită a fugit înspre zona împădurită din apropierea locuinţei. Poliţiştii care au intervenit la eveniment au scotocit zona, totodată fiind direcţionate către locul evenimentului mai multe patrule din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung. Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Stâlpeni au reuşit să îl identifice pe bărbatul bănuit de săvârşirea agresiunii, la o construcţie situată la aproximativ un kilometru de locul faptei”, a mai transmis sursa citată.

La faţa locului s-a deplasat procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, care, împreună cu poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Argeş, desfăşoară cercetări.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.