Avocatul ieşean Dinu Şerban a fost reţinut luni, pentru tentativă de omor, el fiind acuzat că şi-a lovit fosta iubită, mama femeii afirmând că aceasta ar fi refuzat să întreţină relaţii sexuale cu el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Incidentul s-a petrecut în urmă cu două săptămâni într-un hotel din centrul Iaşiului. Femeia este stabilită în străinătate şi a venit în Iaşi pentru a-şi vizita familia.
Mama victimei a relatat jurnaliştilor că fiica sa ar fi fost lovită de către bărbat în camera de hotel unde aceasta se cazase. Femeia ar fi refuzat să întreţină relaţii sexuale cu fostul iubit.
Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Cei care au sunat la numărul de urgenţe 112 au fost angajaţii hotelului, alertaţi de ţipetele femeii.
Avocatul Dinu Şerban a fost reţinut de procurori pentru 24 de ore, pentru infracţiunea de tentativă de omor. El urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.