Trei persoane au fost arestate preventiv, dintre care una în lipsă, în urma scandalului de la o sală de sport din Timişoara. Este vorba despre luptătorul de kickboxing înjunghiat, unul dintre bărbaţii din localitatea Cărpiniş şi bărbatul care a atacat cu cuţitul şi care încă este căutat de poliţişti. Cei doi bărbaţi din Cărpiniş au vrut să fugă din ţară, fiind găsiţi în vama Cenad.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit poliţiştilor, primul arestat preventiv pentru 30 de zile este chiar luptătorul de kickboxing.
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
”La data de 1 august a.c., în jurul orei 21:30, poliţiştii Secţiei 4 Urbane Timişoara au intervenit la un apel în care a fost sesizat faptul că, în incinta unei săli de fitness din municipiul Timişoara, a avut loc o altercaţie între mai multe persoane. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat de 32 de ani, care, în urma unui conflict spontan cu alţi 3 bărbaţi, ar fi fost înjunghiat cu un obiect tăietor-înţepător. Acesta a fost transportat la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate. La data de 6 august a.c., în urma probatoriului administrat, bărbatul în vârstă de 32 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovirea sau alte violenţe, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Timiş, iar la data de 7 august a.c., magistraţii au dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile”, a precizat IPJ Timiş.
 
Şi cei doi bărbaţi din localitatea Cărpiniş, judeţul Timiş, sunt cercetaţi în acest caz. Aceştia au încercat să fugă din România, fiind găsiţi la vama Cenad. Unu dintre ei a fost arestat preventiv.
 
”În continuare, poliţiştii efectuează cercetări într-un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. În cursul zilei de astăzi, 2 dintre bărbaţii participanţi la scandal, de 23 şi 26 de ani, au fost depistaţi în vama Cenad, faţă de bărbatul de 23 de ani fiind luată măsura arestării preventive pentru 30 de zile”, a mai transmis IPJ Timiş.
 
De asemenea, bărbatul care a lovit cu cuţitul este căutat încă de poliţişti, pe numele lui fiind emis mandat de arestare în lipsă.
 
”Faţă de cel de-al 3-lea bărbat, în vârstă de 29 de ani, magistraţii au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile (în lipsă), fiind efectuate în continuare verificări pentru depistarea acestuia”, a mai precizat IPJ Timiş.
 
Scandalul a pornit la câteva zile după ce un luptător de kicboxing a glumit, pe o reţea de socializare, pe seama unor filmuleţe postate de doi bărbaţi din Cărpiniş. Când s-a întâlnit cu ei în sala de sport, în urma unui conflict verbal, luptătorul de kickboxing l-a lovit cu pumnul pe unul dintre cei doi bărbaţi. Au urmat mai multe loviri şi alergări prin sala de sport, iar la un moment dat a intervenit un al patrulea bărbat care l-a lovit pe luptător cu un cuţit.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.