Luptătorul de kickboxing Alin Văcăreanu a fost înjunghiat într-o sală de fitness din Timişoara, după un conflict cu doi tineri, în urma unor glume făcute pe o reţea de socializare. Bărbatul a fost dus de urgenţă la spital, dar a şi fost reţinut de poliţişti pentru că a pornit scandalul. Atacatorul a fost identificat, iar acum este căutat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit anchetatorilor, luptătorul de kickboxing Alin Văcăreanu a făcut, în urmă cu câteva zile, glume pe TikTok referitoare la filmuleţele postate de doi tineri sportivi din localitatea Cărpiniş, iar de aici a pornit întregul conflict. Cei trei s-au întâlnit într-o sală de fitness din Timişoara, iar cei doi i-au reproşat lui Văcăreanu glumele de pe reţeaua de socializare. Luptătorul de kickboxing s-a enervat şi l-a lovit cu pumnul pe unul dintre ei, apoi s-au bătut şi alergat prin sala de fitness, în care se aflau mai mulţi clienţi care au continuat să îşi facă exerciţiile.
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
La un moment dat, în conflict s-a implicat un alt bărbat, care a scos un cuţit cu care l-a lovit pe Văcăreanu între omoplaţi, apoi a fugit. Cei aflaţi acolo au intervenit să oprească sângerarea celui rănit şi au sunat la numărul de urgenţă 112, iar un echipaj medical a preluat rănitul şi l-a dus de urgenţă la spital.
 
Poliţiştii au început cercetările, au audiat mai mulţi martori şi au decis să îl reţină pe luptătorul de kickboxing pentru că el a iniţiat conflictul, acesta fiind cercetat pentru tulburarea ordinii publice. De asemenea, atacatorul a fost identificat, dar în continuare este căutat de poliţişti.
 
Alin Văcăreanu a mai fost implicat într-un conflict în anul 2021, când maşina sa a fost incendiată în faţa unei case din localitatea Giarmata din judeţul Timiş, unde era parcată. Un bărbat a coborât dintr-o maşină, a stropit autoturismul luptătorului de kickboxing cu o substanţă inflamabilă, apoi i-a dat foc.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.