Direcţia Regionala de Drumuri şi Poduri (DRDP) anunţă că, de vineri, se deschide traficul pe DN 7 C, Transfăgărăşan, dar maşinile pot circula între Bâlea Cascadă şi Piscul Negru doar între orele 7.00 şi 21.00. Directorul general al CNAIR, Cristian Pistol, face apel la turişti să nu hrănească urşii din zonă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”De mâine (vineri, 07.06.2024), începând cu ora 07:00 se deschide circulaţia pe Transfăgărăşan, inclusiv în zona alpină, cuprinsă între Bâlea Cascadă (SB) şi Piscul Negru (AG). Precizăm că circulaţia va fi permisă doar pe timpul zilei, între orele 07:00 – 21:00, iar în cazul unor fenomene meteorologice nefavorabile drumul va fi închis temporar până când vremea va permite redeschiderea drumului în condiţii de siguranţă”, a transmis, joi, DRDP Braşov.

Drumarii cer şoferilor să circule cu atenţie, mai ales având în vedere că anul acesta a crescut numărul urşilor care se deplasează şi chiar staţionează pe partea carosabilă.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”În cazul unor fenomene meteorologice nefavorabile drumul va fi închis temporar până când vremea va permite redeschiderea drumului în condiţii de siguranţă. Fac apel din nou apel la cei care tranzitează Transfăgărăşanul să nu încerce să hrănească urşii care staţionează în zona drumului pentru a nu provoca reacţii periculoase din partea acestora”, a transmis, la rândul său, directorul general al CNAIR, Cristian Pistol.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.