Traficul pe DN 1 a fost oprit, miercuri după-amiază, în zona Nistoreşti din judeţul Prahova, la intrarea pe Valea Prahovei dinspre Bucureşti, după ce un camion încărcat cu materiale de construcţii a derapat şi a rămas blocat pe ambele sensuri de mers. Autotrenul a dislocat parapetul care desparte cele două sensuri ale şoselei. Circulaţia a fost reluată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
UPDATE - Circulaţia pe DN 1 a fost reluată, în condiţii normale, în jurul orei 17:00.
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
ŞTIREA INIŢIALĂ - Evenimentul rutier a avut loc miercuri după-amiază, la kilometrul 99 al DN 1, în cartierul Nistoreşti din oraşul Breaza, aproape de Valea Prahovei, unde un autotren încărcat cu materiale de construcţii a derapat şi a rămas blocat pe ambele sensuri de mers. 
 
În cabina TIR-ului se afla doar şoferul, care nu este rănit. În momentul în care a derapat, autotrenul a dislocat parapetul din beton care desparte sensurile de mers.
 
La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier pe DN 1 este blocat complet.
 
Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, potrivit estimărilor, circulaţia va fi reluată în jurul orei 16:00.
 
Potrivit Poliţiei Prahova, traficul rutier este deviat pe drumul judeţean 101 R, prin localitatea Breaza.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.