Timpul de aşteptare la Vama Giurgiu, la ieşirea către Bulgaria, este de 200 de minute, duminică dimineaţă, din cauza lucrărilor de pe partea bulgară a Podului Prieteniei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La punctul vamal Giurgiu - Ruse, pentru autoturisme, pe sensul de intrare sunt 4 artere, pe sensul de iesire sunt 3 artere.

Din cauza lucrărilor de reparaţie din partea bulgară a podului peste Dunăre, începute în 10 iulie şi programate să dureze aproape 2 ani, circulatia pe sensul de ieşire din ţară se desfaşoară pe o singură bandă, alternativ, în sistem semaforizat, ceea ce face ca duminică dimineaţă timpul de aşteptare să fie 200 de minute.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

La Ostrov, un alt punct de ieţire din ţară către Bulgaria, timpul de aşteptare este de 30 de minute.

Pe sensul de intrare în ţară dinspre Bulgaria, este aglomeraţie la Vama Negru Vodă, timpul de aşteptate fiind de o oră.

Pe graniţa de vest, este aglomeraţie pe sensul de intrare în ţară la punctele de trecere a frontierei Petea şi Nădlac ll, unde timpul de aşteptare este de o oră.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.