Un bărbat este cercetat de procurorii DIICOT Teleorman, în arest preventiv, după ce ar fi recrutat două fete de 15 şi 16 ani pentru a le exploata prin prostituţie, la adrese din judeţele Teleorman, Dolj, Argeş, Olt şi Constanţa. Una dintre ele ar fi fost obligată să îşi tatueze pe corp pseudonimul bărbatului, ca formă de supunere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Teleorman au dispus reţinerea unui inculpat, cercetat pentru trafic de minori, proxenetism şi lovire sau alte violenţe.

”Din cercetările efectuate în cauză a rezultat că, în perioada septembrie 2021 – ianuarie 2024, acesta a recrutat în vederea exploatării sexuale două victime minore, cu vârstele de 15 şi respectiv 16 ani, după care le-a transportat şi adăpostit în diferite locaţii din judeţele Teleorman, Dolj, Argeş, Olt şi Constanţa, determinându-le, prin acte de violenţă fizică şi psihică, să practice prostituţia în beneficiul său. De asemenea, una dintre victime a fost obligată de inculpat să îşi tatueze pseudonimul său pe corp, ca o formă de supunere”, a transmis, vineri, DIICOT.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Totodată, în perioada iunie 2022 - noiembrie 2023, el a înlesnit unei persoane vătămate majore practicarea prostituţiei, atât prin asigurarea cazării în diferite imobile situate în localităţi din judeţele Teleorman, Dolj, Argeş, Olt şi Constanţa, cât şi a transportului către aceste locaţii. Sumele de bani obţinute din activitatea infracţională au fost însuşite de inculpat.

În urma percheziţiilor domiciliare făcute au fost identificate şi ridicate mai multe mijloace de probă.

Vineri, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Teleorman a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru 30 de zile.

Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Teleorman.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Teleorman.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.