Nouă persoane, inclusiv cinci copii, au ajuns la spital în urma unui accident în care au fost implicate două autoturisme, produs joi dimineaţă, pe drumul E85, în localitatea Drăguşeni, din judeţul Suceava. Victimele au vârste cuprinse între 5 şi 40 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Accident rutier produs între două autoturisme, în această dimineaţă, în jurul orei 4:20, pe raza localităţii Drăguşeni (E85). În eveniment au fost implicate 9 persoane, printre care şi 5 minori. Două dintre persoane, o femeie şi un copil, au rămas încarcerate”, a anunţat ISU Suceava.
În urma evaluării celor implicaţi în eveniment, toate cele 9 persoane, conştiente şi cooperante, au necesitat îngrijiri medicale. Pompierii au extras cele două victime încarcerate şi le-au predat echipajelor medicale şi paramedicale. După stabilizare, cele 9 victime au fost transportate la spital, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
Victimele au varste cuprinse între 5 ani si 40 ani, şapte dintre ele ajungând la Spitalul Judetean din Suceava.
Un copil în  vârstă de 7 ani cu fractura deschisă de femur şi fracturi costale a rămas internat în secţia Chirurgie Pediatrică.
Un alt copil ,de 9 ani, a rămas internat în secţia de Neurochirurgie cu diagnosticele: traumatism cranio-cerebral mediu, fractură bază craniu şi otoragie dreapta.
Restul victimelor sunt in curs de investigare.
 
La faţa locului, au intewrvenit t pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de transport victime multiple, cu sprijinul a 7 echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.