Subsolul unui restaurant din Eforie Nord a fost inundat, duminică, după o ploaie puternică, iar apa ajungea la un metru. De asemenea, mai multe străzi din municipiul Constanţa au fost inundate, iar mai multe localităţi din judeţ s-au aflat sub cod galben de ploi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină, duminică seara, după ce subsolul restaurantului Berlin din Eforie Nord a fost inundat. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de pompieri de la Staţia Tuzla cu o autospecială cu apă şi spumă şi o motopompă remorcabilă.

Pompierii au precizat că este inundată o suprafaţă de 120 de metri pătraţi, iar apa în subsol ajunge la un metru.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

De asemenea, în urma unei ploi de mai multe ore mai multe străzi din municipiul Constanţa au fost inundate, iar circulaţia rutieră s-a desfăşurat cu dificultate în unele zone.

Mai multe localităţi din judeţul Constanţa s-au aflat, duminică după amiază, timp de aproape două ore sub cod galben de ploi, iar meteorologii au afirmat că se vor înregistra cantităţi de apă de 25 – 35 de litri pe metru pătrat. Printre localităţile care s-au aflat sub această avertizare au fost Constanţa, Năvodari, Ovidiu, Eforie, Costineşti, Mangalia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.