Unul dintre bărbaţii care au căzut într-un bazin de canalizare adânc de cinci metri, în localitatea Haşag din judeţul Sibiu, a murit la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, unde fusese transportat în stare gravă. Celălalt bărbat dus la unitatea medicală a fost tratat şi lăsat să plece acasă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, doi pacienţi au fost aduşi, luni, în jurul orei 18, la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului, în urma unui accident de muncă produs în localitatea Haşag.

”Un bărbat în vârstă de 47 de ani a fost diagnosticat cu traumatism cranio-facial şi o uşoară asfixiere cu CO2 – a primit tratament de specialitate în UPU şi a fost trimis acasă cu recomandări. Din păcate, cel de-al doilea pacient, un bărbat de 37 de ani, a decedat la scurt timp după ce a fost adus în UPU, în urma unui stop cardiorespirator neresuscitabil”, au precizat, marţi, sursele citate.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Pompierii din Sibiu au intervenit, luni, pentru salvarea a trei persoane care au căzut într-un bazin adânc de cinci metri. Este vorba despre trei bărbaţi care au fost scoşi, dar pentru unul a fost declarat decesul pe loc.

Ceilalţi doi au fost transportaţi la spital, unul în stare gravă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.