Trei persoane, între care un adolescent de 17 ani, au fost rănite, vineri, după ce două TIR-uri s-au ciocnit frontal pe breteaua care leagă A1 şi DN 7, în zona localităţii Boiţa din judeţul Sibiu. Traficul pe autostradă este oprit, circulaţia fiind deviată pe DN 7.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Accidentul s-a produs pe breteaua care face legătura între A1 şi DN 7, în zona localităţii Boiţa.

”Este vorba despre o coliziune frontală între două ansambluri TIR, după ce, pe fondul neatenţiei în conducere, şoferul ansamblului condus spre A1, un clujean în vârstă de 32 de ani, a pătruns pe contrasens şi a lovit ansamblul condus spre DN 7”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
FOTO: ISU Sibiu
FOTO: ISU Sibiu

La locul accidentului au fost trimise o autospecială de descarcerare, una de stingere şi două echipaje SMURD. De asemenea, intervin şi două ambulanţe SAJ dintre care una cu medic.

”Echipajele medicale au evaluat medical 4 persoane, dintre care una a refuzat transportul la spital, rămânând însoţitor pentru una dintre cele 3 victime care merge la CPU Luther, este vorba de un minor de 17 ani preluat de SMURD cu traumatism facial”, a arătat ISU Sibiu.

Al doilea echipaj SMURD a preluat un bărbat în vârstă de 32 de ani care a suferit multiple contuzii si traumatisme şi este transportat la UPU Sibiu.

Echipajul SAJ a preluat un alt bărbat, de 43 de ani, cu traumatism toraco-abdominal, şi îl transporta la UPU Sibiu.

Traficul este deviat pe DN 7.

Al doilea echipaj SMURD a preluat un bărbat în vârstă de 32 de ani care a suferit multiple contuzii si traumatisme şi este transportat la UPU Sibiu.

 

Echipajul SAJ a preluat un alt bărbat de 43 de ani, cu traumatism abdominal şi îl transporta la UPU Sibiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.