Două femei şi un bărbat au fost răniţi, vineri seară, într-un accident rutier produs pe DN 1, în judeţul Sibiu. O femeie de 39 de ani a fost descarcerată şi resuscitată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Mai multe echipaje intervin, vineri seară, pe DN 1, în localitatea Scoreiu, judeţul Sibiu, la un accident rutier.

”În timp ce conducea un autoturism spre Braşov, din cauze care urmează a se stabili, o femeie în vârstă de 40 de ani a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către un bărbat în vârstă de 37 de ani, din judeţul Braşov, proiectându-l în afara carosabilului”, a transmis IPJ Sibiu.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

O femeie a avut nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare.

”Echipajul SAJ cu medic a preluat o femeie de 39 de ani care a fost descarcerată, ea aflându-se în stop cardio-respirator şi a început manevrele de resuscitare. Din fericire, femeia a răspuns manevrelor şi ulterior a fost transportata la UPU SIBIU de către un echipaj ISU”, a transmis SAJ Sibiu.

Alte două victime au fost transportate de către echipajele ale Serviciului de Ambulanţă - un bărbat de 35 de ani cu fractură de bazin şi o femeie de 65 de ani cu fracturi costale şi traumatisme toracice şi de membre.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.