Un bărbat de 59 de ani a fost rănit, vineri seară, după ce macaraua în care se afla s-a răsturnat, în afara localităţii Nou Săsesc din judeţul Sibiu. El va fi transportat cu elicopterul SMURD la un spital din Târgu Mureş. Poliţiştii au deschis o anchetă în cazul accidentului de muncă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Dumbrăveni intervin în extravilanul localităţii Nou Săsesc, unde s-a produs un accident de muncă. În timp ce efectua lucrări asupra unei sonde, din cauze care urmează a se stabili, macaraua în care se afla un bărbat, angajat al unei firme de profil, s-a răsturnat, bărbatul suferind vătămări corporale”, a transmis IPJ Sibiu.

Victima este un bărbat de 59 de ani din Mediaş.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

Acolo intervin pompierii Punctului de Lucru Dumbraveni.

”Bărbatul a fost extras din cabină conştient şi a primit primul ajutor medical calificat. Din cauza faptului că prezenta traumatism prin strivire, atât la mână, cât şi la picior, la faţa locului a fost solicitat elicopterul SMURD Tg. Mureş, pentru a prelua bărbatul în vârstă de aproximativ 59 de ani. Bărbatul va fi transportat la spitalul din Târgu Mureş”, a precizat ISU Sibiu.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili toate circumstanţele producerii incidentului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.