Un tânăr de 18 ani este cercetat pentru comiterea infracţiunii de viol după ce a fost prins făcând sex cu o fată de 14 ani în incinta unui parc de distracţii din Satu Mare. Cei doi, care au mers la aqua park în calitate de clienţi, au fost surprinşi de un angajat în unul dintre vestiare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
„La data de 25 august a.c., în jurul orei 17.00, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au fost sesizaţi despre faptul că două persoane ar întreţine relaţii sexuale, în vestiarul unui aquapark situat în municipiu. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un tânăr de 18 ani şi o minoră de 14 ani. La data de 26 august a.c., tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, faţă de acesta fiind dispusă în aceeaşi zi măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.”; informează, maţi, oficialii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare. 
Surse judiciare au declarat pentru News.ro că cei doi tineri se aflau în incinta parcului acvatic în calitate de clienţi. Ei au fost surprinşi în vestiar de către unul dintre angajaţii aqua park-ului, care a anunţat autorităţile
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
Tânărul este cercetat pentru viol săvârşit asupra unui minor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.