Poliţiştii din Dâmboviţa au reţinut şapte persoane, care, în 29 iunie, au participat la o bătaie în stradă în municipiul Târgovişte. În urma bătăii, trei dintre participanţi au ajuns la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Din investigaţiile efectuate a reieşit că, pe parcursul zilei de 29 iunie, cele şapte persoane, respectiv două femei şi cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 27 şi 58 de ani din Târgovişte, în timp ce s-ar fi aflat pe strada Nicolae Bălcescu din municipiu, s-ar fi agresat fizic reciproc, prin folosirea de obiecte contondente”, informează, joi, Poliţia Dâmboviţa.

În urma bătăii, cei şapte au tulburat ordinea şi liniştea publică, iar trei dintre participanţi au ajuns la spital.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Miercuri, 3 iulie, poliţiştii şi procurorii, împreună cu luptătorii de la Acţiuni Speciale, au făcut percheziţii la locuinţele suspecţilor, la două adrese, ridicându-i pe cei şapte implicaţi.

Aceştia vor fi prezentaţi instanţei de judecată pentru dispunerea altor măsuri preventive.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.