Poliţiştii şi jandarmii fac, vineri, o razie de amploare în Scornişeşti, fiind verificate zeci de persoane, dar şi maşini.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt, în colaborare cu Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Olt, desfăşoară în aceste momente o acţiune de amploare, în oraşul Scorniceşti. Obiectivul principal al intervenţiei este menţinerea ordinii şi siguranţei publice în zonă”, a transmis, vineri seară, Poliţia Română.

Sursa citată a precizat că la acţiune participă poliţişti din structurile de ordine publică, poliţie rutieră şi investigaţii criminale, alături de jandarmii I.J.J. Olt.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”Operaţiunea are ca scop prevenirea oricăror fapte ilegale, controlul traficului rutier şi combaterea oricăror comportamente antisociale care ar putea apărea. Forţele de ordine sunt pregătite să intervină rapid în cazul oricăror incidente şi să asigure respectarea legii pe toată durata acţiunii”, a mai transmis sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.