Poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 2 au prins în flagrant, duminică, în timpul unor percheziţii, membri ai unui grup infracţional profilat pe proxenetism. Dosarul în acest caz a fost deschis după ce poliţiştii au obţinut informaţii că într-o locuinţă din sectorul 2 mai multe femei practică prostituţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
„La data de 4 august 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 2 au pus în executare 14 mandate de percheziţie domiciliară în Bucureşti şi în judeţul Ilfov şi au realizat o acţiune de prindere în flagrant delict, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de proxenetism. În baza probatoriului administrat în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că, în perioada ianuarie 2024 - prezent, bănuiţii le-ar fi asigurat protecţie femeilor, constând în aceea că ar fi supravegheat şi coordonat activitatea de prostituţie, oferindu-le sfaturi şi indicii privind alegerea clienţilor şi relaţionarea cu aceştia, în scopul obţinerii unor sume de bani”; informează, duminică, Poliţia Capitalei.
Ancheta în acest caz a demarat după ce poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale - Sector 2au obţinut informaţii  cu privire la faptul că în incinta unei locuinţe din Sectorul 2, mai multe persoane ar înlesni practicarea prostituţiei, dosarul fiind deschis în condiţiile în care Poliţia s-a autosesizat.
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
În urma percheziţiilor au fost identificate şi ridicate mai multe sume de bani, iar, 17 persoane au fost conduse la sediul Poliţiei, în vederea audierii.
„Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism”, precizează sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.