Profesorul pensionar acuzat că în luna ianuarie a acestui an a agresat sexual o elevă de 14 ani, cu care făcea pregătire în particular, a fost trimis în judecată. Ancheta care îl vizează pe bărbatul de 68 de ani a fost instrumentată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti, pensionarul aflându-se în arest preventiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti anunţă, joi, 11 iulie, că procurorul de caz a dispus trimiterea în judecată a unui fost profesor de matematică, în prezent pensionar, acuzat de agresiune sexuală, victima fiind o elevă de 14 ani pe care o medita în privat. 
„Prin actul de trimitere în judecată s-a reţinut, în esenţă, următoarea situaţie de fapt: La data de 31.01.2024, în intervalul orar 16:30-18:00, în timp ce se afla la adresa din mun. Bucureşti, unde desfăşura şedinţe de pregătire la matematică, inculpatul N.G., profesor pensionar, prin constrângere morală şi profitând de poziţia sa de autoritate şi de încredere, a agresat-o sexual pe persoana vătămată minoră, în vârstă de 14 ani. În cursul urmăririi penale, inculpatul a fost cercetat în stare de arest preventiv”, transmite Parchetul. 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
George Netu, în vârstă de 68 e ani, este acuzat că a agresta sexual o elevă pe care o medita la matematică, în locuinţa lui din Capitală. Fapta s-a petrecut la sfârşitul lunii ianuarie a acestui an, când, în timpul şedinţei de pregătire, fostul profesor ar fi atins-o în zonele intime şi ar fi sărutat-o pe fată. Tatăl copilei a fost cel care l-a reclamat la poliţie pe meditatorul adolescentei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.