O turistă care s-a accidentat, marţi, pe un traseu din Munţii Bucegi a fost recuperată de salvamontiştii prahoveni şi de echipajul medical care deserveşte elicopterul de prim-ajutor de la Braşov. Un salvator s-a lansat cu troliul din elicopter şi a preluat-o pe femeia care, cel mai probabil, a suferit o fractură la şold.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Turista, în vârstă de 63 de ani, s-a accidentat în zona Poiana Bucşoiului din Bucegi. Femeia a căzut pe o potecă, la o diferenţă de nivel de aproximativ cinci metri, iar când salvatorii au ajuns la ea au constatat că a suferit, cel mai probabil, o fractură la şold. 
 
”Am solicitat intervenţia elicopterului de la POA Braşov, pentru transportul de urgenţă la spital. Un salvator montan a recuperat victima prin troliere”, au transmis oficialii Salvamont Prahova, pe Faceboook.
 
Este a doua astfel de intervenţie, în ultimele trei zile, la care participă salvatorii montani din Prahova şi elicopterul SMURD. În weekend, o turistă care a suferit o fractură la picior a fost recuperată din Munţii Ciucaş.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.