Poliţiştii fac, miercuri, percheziţii în comuna Baba Ana, judeşul Prahova, la persoane suspectate că au sustras de combustibil din utilajele folosite la construcţia Autostrăzii A7.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”În această dimineaţă poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ciorani pun în executare două mandate de percheziţie domiciliară, în comuna Baba Ana într-o cauză penală în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Din cercetări a reieşit faptul că în noaptea de 30/31 iulie a.c, persoanele bănuite de comiterea faptelor ar fi sustras 180 de litri de combustibil din două utilaje folosite la lucrările autostrăzii A7”, a transmis, miercuri, IPJ Prahova.

Poliţiştii au precizat că patru persoane vor fi duse la audieri.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.