Salvamontiştii prahoveni au intervenit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pentru recuperarea a doi turişti care au urcat în Masivul Bucegi şi care, din cauza epuizării, nu au mai putut coborî, solicitând ajutor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Salvamontiştii din Prahova au recuperat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, doi turişţi care au urcat în Masivul Bucegi şi care, din cauza oboselii, nu au mai putut coborî.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Cei doi au urcat pe traseul Albişoara Turnurilor, au parcurs Creasta Picăturii şi Brâna Portiţei până în  Valea Seacă a Caraimanului. Salvatorii i-au preluat din Valea Seacă a Caraimanului şi i-au coborât în siguranţă până în staţiunea Buşteni.

Intervenţia a fost una dificilă, ca toate intervenţiile derulate pe munte pe timp de noapte, acţiunea de recuperare fiind finalizată duminică, la ora 5:30 dimineaţa.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.