Doi bărbaţi au fost răniţi, vineri, după ce o butelie a explodat, într-o localitate din judeţul Prahova, fără să se producă şi un incendiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Explozie butelie (neurmată de incendiu) în Poiana Ţapului, str. Panduri. S-au deplasat la faţa locului echipaje din cadrul Detaşamentului Sinaia cu o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD şi, în sprijin, o ambulanţă SAJ Prahova”, a transmis, vineri, ISU Prahova.

Sursa citată a precizat că a fost vorba despre o explozie produsă că urmare a acumulării de gaze de la o butelie, neurmată de incendiu, fiind înregistrate 2 victime.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”Pompierii au acţionat de îndată pentru extragerea acestora şi au fost asistate la faţa locului. Ulterior, au început deplasarea către UPU Ploieşti cu ambulanţele SMURD şi SAJ. Concomitent cu aceste acţiuni, a început deplasarea către Sinaia şi ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă (cu medic), care va prelua de pe traseu una dintre victime”, a mai transmis sursa citată.

În expozie a fpst rămnit un bărbat  de 57 ani, care este conştient.

”Suprafaţa corporală afectată - aproximativ 40% (faţă, torace anterior, abdomen şi membre superioare), arsuri de gradul II”, a transmis Isu Prahova.

De asemenea, a fost rănit un bărbat de 61 de ani, care este conştient.

”Suprafaţa corporală afectată este de aproximativ 25% (faţă şi membre superioare), arsuri de gradul II”, a mai transmis sursa citată.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.