Un incendiu de amploare, care s-a extins pe suprafaţă de 50 de hectare de teren, s-a produs, duminică, în zona comune prahovene Albeşti Paleologu. Focul s-a extins şi la un lan de grâu. Pompierii reamintesc că „arderea vegetaţiei uscate pentru igienizarea câmpurilor şi a miriştilor este strict interzisă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incendiul de vegetaţie uscată a izbucnit pe un teren din comuna Albeşti-Paleologu, satul Muru. 
La faţa locului au acţionat pompierii militari din cadrul Detaşamentului Mizil au acţionat cu trei autospeciale de stingere. Flăcările s-au extins pe o suprafaţă de aproximativ 50 de hectare, fiind afectat şi un lan de grâu. 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
„Ne aflăm în plin sezon cald, secetos, astfel că producerea incendiilor de vegetaţie uscată reprezintă un adevărat pericol. Reamintim cetăţenilor faptul că arderea vegetaţiei uscate pentru igienizarea câmpurilor şi a miriştilor este strict interzisă. Aceste incendii constituie un pericol pentru gospodării, pentru mediu şi animale, nefiind de neglijat nici eforturile depuse de către pompieri pentru lichidarea acestora”, transmit, în acest context, oficialii ISU Prahova.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.