Pompierii din Vâlcea continuă să supravegheze platforma operatorului economic Oltchim, acolo unde un incendiu a izbucnit, vineri, la deşeuri din mase plastice. O autospecială de stingere se află acolo, pentru a interveni cu promptitudine dacă mai sunt eventuale focare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La incendiul de la depozitul de deşeuri de pe platforma Oltchim, se asigură supravegherea zonei pe timpul nopţii în vederea observării şi lichidării eventualelor focare existente. Supravegherea se realizează cu ajutorul unei autospeciale de stingere cu apă şi spumă cu doi subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea”, anunţă, marţi seară, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea.
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
Marţi dimineaţă, ISU Vâlcea a anunţat că la incendiul de la depozitul de deşeuri de pe platforma Oltchim, izbucnit vineri, nu mai există focare active.
 
Depozitul de deşeuri de pe platforma Oltchim din municipiul Râmnicu Vâlcea a luat foc încă de vineri dimineaţă şi s-a manifestat iniţial cu flacără deschisă şi degajări mari de fum, fiind necesară emiterea unui mesaj RO-Alert. Ulterior, au fumegat numeroase focare ascunse în stratul de deşeuri, gros de 20 de metri.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.